• 0493-693222

Faciliteiten

Het spreekt voor zich dat onze camping is voorzien van de beste faciliteiten die u als gast kunt verwachten.

Nieuw sanitairgebouw

Wij van Camping de Peel zijn trots op ons nieuwe, comfortabele en ruime sanitair gebouw. Ons sanitairgebouw is modern opgebouwd met gescheiden dames en heren voorzieningen.

Speeltuin en zwembad 

Kinderen zullen zich niet vervelen: wij bieden een leuke speeltuin met o.a. een trampoline en (gratis) trapskelters. Verder zorgt ons zwembad voor de nodige waterpret! In onze dierenweide 'de Keutelhof' kunnen onze kippen en geitjes gevoerd en geaaid worden.

Er is een recreatieruimte aanwezig die ook bij minder weer ingezet kan worden voor allerlei activiteiten.

Activiteiten voor groepen

Omdat Camping De Peel ook diverse groepsarrangementen aanbiedt zijn er tal van activiteiten die ook door gezinnen kunnen worden gedaan. Zo zijn wij in het bezit van toeristische rondrittrein 'de Peelexpress' die regelmatig een ronde maakt door de prachtige omgeving van de camping. Tijdens deze rondrit kunt u op ontspannen wijze kennis maken met de omgeving, er wordt tekst en uitleg over het peelgebied gegeven. Ook een potje boermidgetgolf of een fotozoektocht met de familiefiets is mogelijk.

Kijk voor groepsactiviteiten op www.peelexpress.nl. Ook de mogelijkheid om met een familie of gezelschap een compleet privé veld af te huren voor bijvoorbeeld familieweekend behoort tot de mogelijkheden.

Animatie tijdens het hoogseizoen

In het hoogseizoen worden er vaak activiteiten voor de kinderen georganiseerd door ons vrijwillige ouderteam. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: bingo, knutselen, ponyverzorgen, speurtochten en droppings, enz.

Natuurlijk is er ook aan de senioren gedacht. Naast de gratis beschikbare fiets- en wandelroutes worden er bij voldoende belangstelling excursies en buffetavonden georganiseerd.

Verder staat er in het hoogseizoen regelmatig een frietwagen op de camping waar u friet en snacks kunt kopen.

Faciliteiten voor campers en camperplaatsen

Bent u als camperaar op doorreis? het is mogelijk te overnachten op onze short stay camperplaatsen tegen een aantrekkelijk tarief. Als camperaar kunt u uiteraard gebruik maken van ons camper servicestation.

Over ons gehele terrein is gratis WIFI (draadloos internet) aanwezig.

Tegen betaling kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Huurcaravans
  • Koelkast of koelwagen
  • Huurfietsen
  • Wasmachine en droogtrommel
  • Partytent 4x8m
  • Aanbod activiteiten en activiteitenprogamma's (zie www.peelexpress.nl)

 

 

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO