• 0493-693222

Faciliteiten

Wij van Camping de Peel zijn trots op ons nieuwe, moderne en ruime sanitair gebouw. Daarnaast zijn er tal van aanvullende faciliteiten en activiteiten. Zo is er een speeltuin met o.a. een trampoline en (gratis) trapskelters. Verder zorgt ons zwembad voor de nodige waterpret! In onze dierenweide 'de Keutelhof' kunnen onze kippen en geitjes gevoerd en geaaid worden. Het stoken van de door ons verstrekte vuurkorven is in de avond toegestaan (onder voorbehoud).

Er is een recreatieruimte aanwezig die ook bij minder weer wordt ingezet voor allerlei activiteiten.

Omdat Camping De Peel ook diverse groepsarrangementen aanbiedt zijn er tal van activiteiten die ook door gezinnen kunnen worden gedaan. Zo zijn wij in het bezit van toeristische rondrittrein 'de Peelexpress' die regelmatig een ronde maakt door de prachtige omgeving van de camping. Tijdens deze rondrit kunt u op ontspannen wijze kennis maken met de omgeving, er wordt tekst en uitleg over het peelgebied gegeven. Ook een potje boeruh-wei-goluf of een fotozoektocht met de familiefiets is mogelijk.

Kijk voor groepsactiviteiten op www.peelexpress.nl. Ook de mogelijkheid om met een familie of gezelschap een compleet privé veld af te huren voor bijvoorbeeld familieweekend behoort tot de mogelijkheden.

In het hoogseizoen worden er vaak activiteiten voor de kinderen georganiseerd door een aantal ouders. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: bingo, knutselen, ponyverzorgen, speurtochten en droppings, enz.

Natuurlijk is er ook aan de senioren gedacht. Naast de gratis beschikbare fiets- en wandelroutes hebben wij een schitterende jeux-de-boules baan en worden er bij voldoende belangstelling excursies en buffetavonden georganiseerd.

Verder staat kunt u bij de receptie ijsjes kopen en staat er in het hoogseizoen regelmatig een frietwagen op de camping waar u friet en snacks kunt kopen.

Over ons gehele terrein is gratis WIFI (draadloos internet) aanwezig.

Tegen betaling kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Huurcaravans
  • Koelkast of koelwagen
  • Huurfietsen
  • Wasmachine en droogtrommel
  • Partytent 4x8m
  • Aanbod activiteiten en activiteitenprogamma's (zie www.peelexpress.nl)

 

 

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO