Speeltuin Camping de Peel

De leuke speeltuin op onze camping is een paradijs voor kinderen! De kinderen nog iets kleiner? Geen probleem, er zijn ook kampeerveldjes met zicht op een speeltuin met speelvoorzieningen.

Speeltuin camping

De centrale speeltuin op onze camping heeft een grote zandbak met waterpomp, hier kunnen de mooiste zandkastelen worden gebouwd! Goed voor urenlang speelplezier. Liever klauteren en klimmen? Dit kan op de leuke klimtoren met spinnenwebnet, brandweerbuis en glijbaan. Uiteraard kun je in onze speeltuin ook een draaimolen, wip en vogelnestschommel vinden. Onze trampoline is favoriet, hier kunnen de gekste en stoerste kunstjes gedaan worden! Onze tafeltennistafel biedt ook een uitkomst voor volwassen die weer even helemaal kind willen zijn!

(Gratis) skelters

Naast onze leuke speeltuin is ons kampeerterrein is kindvriendelijk en zijn er trapskelters aanwezig om het terrein te verkennen. Er zijn genoeg skelters aanwezig in alle soorten en maten voor grote en kleine kinderen. Taxi spelen met je broertje, zusje of dat leuke buurjongetje van jullie kampeerveldje? Dat kan met een van de aanhangers die beschikbaar zijn om aan je skelter te koppelen! Met onze skelters spelen kan de hele dag, niet voor niks zeggen veel kinderen: ‘Wij willen naar de Skeltercamping!’

Reserveren vakantie

Om te reserveren voor een verblijf bij Camping de Peel, kunt u hier online een reservering maken voor een specifieke datum. Ook kunt u  contact met ons opnemen, wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft! Heeft u een voorkeur voor een kampeerplaats met een bepaalde eigenschap zoals zicht op speelgelegenheid? Laat het ons weten, wij proberen hier een passende kampeerplaats bij te zoeken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×