• 0493-693222

Algemene voorwaarden

Bij reservering dient u uw naam + adresgegevens aan ons door te geven en het aantal staanplaatsen of accommodaties dat u reserveert. Even als het aantal personen waarmee u komt en of u eventuele huisdieren meeneemt.

Hierna ontvangt u van ons een reserveringsformulier waarop terug te vinden is wat u heeft gereserveerd. Bij reservering dient u een aanbetaling te doen. Pas wanneer deze is voldaan is uw reservering definitief. Mocht u vragen hebben over uw reservering, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: info@campingdepeel.nl of 0493-693222

 

Wij van Camping de Peel vinden de bescherming van de privacy van u als gast erg belangrijk. Wij stellen alles in het werk en vinden het vanzelfsprekend om uw privacy te beschermen en tegelijkertijd onze service zo persoonlijk mogelijk te houden.
Op 25 mei 2018 verandert er veel op het gebied van privacybescherming. Op deze datum wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) definitief vervangen voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het is daarom van belang dat u weet welke persoonsgegevens wij van u verwerken.

Bij Camping de Peel verwerken we uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 - Voor- en achternaam

-  Gezinssamenstelling / aantal personen

 - Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Factuur gegevens

 Bij Camping de Peel verwerken we deze gegevens voor de volgende doelen:

-- Het afhandelen van uw betaling

-- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze diensten uit te kunnen voeren.

-- Om goederen en diensten aan te kunnen leveren.

-- registratie voor gemeentelijke heffingen/toeristenbelasting

Delen van persoonsgegevens met derden:
Bij Camping de Peel verstrekken we uitsluitend gegevens aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Zonder tegen bericht gaan wij er van uit dat wij u mogen blijven benaderen en contact met u mogen blijven onderhouden. Zonder tegenbericht gaan wij er van uit dat u het eens bent met de gegevens welke wij van u bewaren.

Als u in de toekomst het gebruik en de verwerking van uw persoonsgegevens niet meer wilt toestaan, verzoeken wij u een mailtje te sturen naar info@campingdepeel.nl

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO