Discover our small and cozy camping!

Camping de Peel is a small and child-friendly family campsite in Asten (Netherlands), on the border of the provinces of North Brabant and Limburg. Near the border with Belgium and Germany.

Other camping facilities

In addition to the Brabant friendliness and hospitality, we also offer you the following facilities:

  • Modern, comfortable sanitary building
  • Facilities for campers
  • Free WiFi throughout our site
  • Activities during high season
  • The playroom
  • Terrace with kiosk and mini library
  • Food truck the Frietexpress
  • Covered bicycle shed
  • Bread roll service during high season
Discover more

About Camping de Peel

Camping de Peel is a small and child-friendly family campsite located in Asten, on the border of North Brabant and Limburg. The facilities, various activities and swimming pool make this campsite suitable for the young and old ones.

Discover more

What others think of our camping

What do other guests think of camping de peel

Schrijf een review
Bedrijfsnaam

Fijne familiecamping

Ons verblijf tijdens de zomervakantie was heerlijk met mooie ruime kampeerplaatsen en schoon sanitair. De camping is gelegen in het mooie Brabantse landschap: veel fietsroutes en wandelmogelijkheden. Het dorp Asten heeft een gezellig centrum met leuke restaurantjes en winkeltjes.

Bedrijfsnaam

Super camping!

Wat een gezellige Camping met super sanitair, maar ook een geweldige plek om met kinderen te verblijven ! Activiteiten te kust en te keur : Kinder Bingo , speurtocht, knutselmorgen, treintochtje met de Peelexpress ! Skelters in alle uitvoeringen, speeltuin, zwembad (voor als je het echt warm hebt).

Bedrijfsnaam

Leuk!

Camping met verschillende veldjes. Er is veel te doen op de camping zelf: met het treintje door de omgeving, dropping, speurtochten etc. Bert kan alles: mensen ontvangen, frieten verkopen, gidsen, het zwembad onderhouden… Veel kinderen op de camping die met skelters konden rondcrossen

Bedrijfsnaam

Geweldig!

Kleine gemoedelijke gezinscamping waar Bert ( de eigenaar) er alles aan doet om het iedereen naar zijn zin te maken. Mooie veldjes en netjes onderhouden groen. Het sanitair altijd schoon en netjes. Kinderen kunnen hun gang gaan in de speeltuin, zwembad of op de vele skelters!

Bedrijfsnaam

Super

We zijn hier nu voor de derde keer met de familie tijdens de meivakantie. Eigenaar is gastvrij en vriendelijk. Kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Door de kleinschaligheid is het voor jonge kinderen overzichtelijk.

Bedrijfsnaam

Super leuke camping met kinderen!

Leuke camping, niet te groot. Gezellige en nette veldjes. Mooi en zuiver sanitair. Ideaal voor kinderen! Kunnen er lekker spelen op skelters en speeltoestellen. Klein zwembad om even lekker af te koelen. Vriendelijke eigenaren en alles goed verzorgd. Zijn hier al vaker geweest.

Questions? Please ask us!

Reserve a stay
Do you have questions?

Send us a message via WhatsApp

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×