Accommodatie huren Camping de Peel

Beschikt u niet over een tent? Of bent u liever van alle gemakken voorzien? Dan kunt u er ook voor kiezen om een accommodatie te huren bij Camping de Peel. Bekijk hier onze huuraccommodaties!

Accommodatie huren Camping Brabant en Limburg

Camping de Peel is gelegen op de grens tussen Brabant en Limburg. U zit daarbij op deze camping midden in de natuur. Brabant en Limburg hebben veel moois te bieden als het gaat om bossen, heide en weide. Daarbij zijn er prachtige authentieke dorpjes en mooie steden in de omgeving te vinden. Er is dan ook genoeg te doen in de buurt! Bekijk voor leuke activiteiten en uitstapjes onze pagina over de omgeving van  Camping de Peel. Camping de Peel geldt als prima uitvalsbasis om de omgeving van de Peel te verkennen. Heeft u geen eigen kampeermiddel? U kunt van het campingleven genieten door een accommodatie te huren op onze camping.

Aanbod huuraccommodaties

Wanneer u kiest voor een van de huuraccommodaties van Camping de Peel, geniet u van de gezelligheid van een vakantie op de camping met de gemakken en comfort van een eigen accommodatie. De accommodaties die Camping de Peel aanbiedt zijn geschikt voor gezinnen van 4 tot 6 personen.  Wilt u meer informatie over hoe de huuraccommodaties zijn ingericht en welke faciliteiten er precies zijn? Bekijk dan de verschillende accommodaties van binnen!

Reserveren voor een huuraccommodatie op Camping de Peel

Om een verblijf in een van onze huuraccommodaties te reserveren, kunt u contact met ons opnemen per email of direct online reserveren via het online reserveringsformulier.  Hierin kunt u uw verblijfsperiode en  huuraccommodaties naar wens doorgeven. en aantal personen aangeven. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft om uw vakantie tot een onvergetelijk verblijf te maken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×