Kamperen in Brabant tijdens de meivakantie

De Lente is begonnen! Komt u tijdens de meivakantie ook kamperen op onze camping in Brabant en genieten van de lente? Geniet van het voorjaar bij Camping de Peel, van de lentezon en het buitenleven!

Kom kamperen tijdens de meivakantie!

de Lente is begonnen en het is dus hét moment om uw caravan, camper of tent tevoorschijn te toveren! Een goed moment om er met het gezin op uit te gaan om te kamperen in het mooie Brabantse landschap. Bij Camping de Peel is er tijdens de meivakantie van alles te doen: Onze gezellige familiecamping heeft kampeerplaatsen verdeeld over gezellige familieveldjes geschikt voor jong en oud. Zo zijn er diverse kampeerveldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken. Daarnaast kunnen de kinderen zich urenlang vermaken op onze (gratis) trapskelters, leuke centrale speeltuin met o.a. trampoline of dierenweide met lieve kippen, geitjes en konijntjes. Geen eigen kampeermiddel of is het u nog net te fris om te overnachten in de tent? Camping de Peel biedt ook tijdens de meivakantie diverse huuraccommodaties aan. De omgeving verkennen? Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping om een lekkere lente wandeling of fietstocht te maken. Daarnaast zijn er diverse activiteiten en uitstapjes voor het hele gezin in de directe omgeving zoals een bezoek aan het Klok en Peel museum of een bezoekje aan Toverland!

Reserveren verblijf op de camping tijdens de meivakantie

Om een kampeerplaats of huuraccommodatie te reserveren voor de meivakantie, kunt u hier online een reservering maken. Ook kunt u contact met ons opnemen, bijvoorbeeld wanneer u een voorkeur heeft voor een kampeerplaats met een bepaalde eigenschap. Reserveer nu om de meivakantie tot een onvergetelijke week weg met uw gezin te maken! Graag tot ziens bij Camping de Peel!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×