Kindvriendelijke camping Brabant

Kamperen met de (klein)kinderen? Kom naar onze kindvriendelijke camping in Brabant. Met speciaal voor de kinderen: ons zwembad, dierenweide, (gratis) trapskelters, leuke speeltuin en Peelexpress!

Kindvriendelijke vakantie op de camping

Er gaat niets boven een vakantie op de camping met de (klein) kinderen. Vanaf het moment dat ’s ochtends de caravan deur opengaat of de tent wordt open geritst kan de pret beginnen! Op onze kindvriendelijke camping , gelegen te Asten in Noord-Brabant is altijd iets de doen voor de kinderen. Zo kunnen zij de hele dag (gratis) gebruik maken van een van de vele trapskelters, een plons nemen in ons zwembad, spelen in onze speeltuin met water (en modder) speelplaats met pomp of onze dieren voeren en aaien in onze kinderboerderij. Camping de Peel biedt aparte familieveldjes waar men kan kamperen en waar men gezellig contact met de buren zo zal maken. Heeft u geen eigen tent of caravan? Geen probleem, onze huuraccommodaties zijn gelegen op de verschillende kampeerveldjes bij de overige kampeerplaatsen. Zo zijn er diverse kampeerveldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken

Activiteiten op onze camping en de omgeving

Naast de leuke faciliteiten op onze camping zijn er veel leuke manieren om de omgeving te verkennen. Zo zijn er diverse speurtochten, onze dropping, campingbingo, boerenmidgetgolf, knutselen etc. Regelmatig maakt onze rondrittrein ‘de Peelexpress’ een toeristische ronde door het peelgebied. Hierbij wordt op een educatieve manier verteld over de omgeving van de Brabantse en Limburgse Peel. Naast kamperen biedt Camping de Peel ook groepsactiviteiten aan geschikt voor jong én oud! Meer informatie over onze groepsactiviteiten vindt u terug op www.peelexpress.nl.  Van een dag druk spelen en bezig zijn krijgt men vast trek, daarom komt tijdens de zomervakantie 2x per week onze frietwagen ‘de Frietexpress’ gereden. Hierbij kunt u de lekkerste frietjes en snacksoorten bestellen!

Reserveren voor een verblijf op Camping de Peel

Een verblijf op Camping de Peel reserveren? U kunt onze online reserveren formulier invullen of  contact met ons opnemen per email. Hierin kunt u uw verblijfsperiode, staanplaats of huuraccommodatie en aantal personen aangeven. Heeft u andere vragen? Laat het ons weten, wij proberen in samenspraak een passend programma te zoeken om uw kampeervakantie op onze camping tot een onvergetelijk verblijf te maken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×