Over Camping de Peel

Hoi ik ben Bert. Graag heet ik u welkom bij Camping de Peel. Onze camping is een kleine en kindvriendelijke familiecamping gelegen in Asten, op de grens van Noord-Brabant en Limburg.

Samen met mijn vrouw Amy, zoontjes Tuur en Joep, dochtertje Soof en hondje Flip woon en werk ik op de plek waar ik ben opgegroeid in de mooie en natuurrijke omgeving van het peelgebied. Graag deel ik mijn passie en kennis van de mooie Brabantse omgeving met mijn gasten vanaf onze camping. Camping de Peel is nét iets groter dan de gemiddelde minicamping, de kleinschaligheid en gemoedelijkheid hiervan kunt u echter wél bij ons vinden. De faciliteiten en de grote diversiteit aan verschillende activiteiten maken Camping de Peel geschikt voor jong en voor oud. Zo is er onze speeltuin met o.a een trampoline en (gratis) trapskelters  waarmee de kinderen eindeloos kunnen spelen. Hierbij is er ook een dierenweide aanwezig waar de kippen, geitjes en konijnen gevoed mogen worden! Tijdens de zomervakantie kunt u gebruik maken van ons heerlijke buitenzwembad.

Omgeving De Peel

De omgeving verkennen? Buiten onze camping is genoeg te doen. Zo ligt onze familiecamping in Brabant in de nabijheid van het Nationaal Park ‘de Groote Peel’ en de ‘Strabrechtse Heide’ Ook zijn er verschillende natuurgebieden te verkennen te voet of met de fiets. Het peelgebied is van oudsher een veengebied dat uit een groot moerassig gebied bestond en de natuurlijke grens vormde tussen Brabant en Limburg. Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping. Wilt u liever iets minder actief onze omgeving verkennen? Stap in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’ die u tijdens een informatieve rondrit door de omgeving van het peelgebied rijdt. Kom dus kamperen op onze gezellige familiecamping in Noord-Brabant, want Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas vakantie!

Huisdieren bij Camping de Peel

Huisdieren zijn welkom op onze camping, mits ze aangelijnd zijn. In onze huuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×