Over Camping de Peel

Camping de Peel is een kleine en kindvriendelijke familiecamping gelegen in Asten, op de grens van Noord-Brabant en Limburg.

De faciliteiten en de grote diversiteit aan verschillende activiteiten maken camping de Peel geschikt voor jong en voor oud. Zo is er een speeltuin met o.a een trampoline en trapskelters. Hierbij is er ook een dierenweide aanwezig waar de kippen en geitjes gevoed mogen worden! Tijdens de zomervakantie kunt u gebruik maken van ons heerlijke buitenzwembad.

Omgeving De Peel

Ook buiten onze camping is genoeg te doen. Zo ligt onze familiecamping in Brabant in de nabijheid van het Nationaal Park ‘de Groote Peel’ en de ‘Strabrechtse Heide’ Ook zijn er verschillende natuurgebieden te verkennen te voet of met de fiets. Het peelgebied is van oudsher een veengebied dat uit een groot moerassig gebied bestond en de natuurlijke grens vormde tussen Brabant en Limburg.

Huisdieren bij Camping de Peel

Huisdieren zijn welkom op onze camping, mits ze aangelijnd zijn. In onze huuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×