Kamperen met een groep

Een familieweekend, vriendenweekendje of weekendje weg met een groep organiseren? Kom naar Camping de Peel! Wij bieden diverse mogelijkheden voor groepen zoals een kampeerveldje apart voor uw groep!

Groepskamperen in Noord Brabant

Kamperen met een groep in Noord-Brabant? Dat kan nergens beter dan bij Camping de Peel! Camping de Peel biedt veel mogelijkheden speciaal voor groepen die bijvoorbeeld een weekendje weg gaan. Zo bieden wij aparte familieveldjes waarbij men met zijn allen bij elkaar kan staan zonder dat andere kampeergasten hier last van hebben. Iemand in het gezelschap die geen eigen tent of caravan heeft? Geen probleem, onze huuraccommodaties zijn gelegen op de verschillende kampeerveldjes bij de overige kampeerplaatsen zodat men evengoed als groep bij elkaar kan staan. Gedurende de avond iets frisser? Geen probleem, wij hebben (gratis) vuurkorfen met hout beschikbaar waar men ’s avonds om kan zitten om er een gezellige avond van te maken en naar de sterren kan kijken. Is het niet helemaal droog? Ook geen probleem, wij hebben grote partytenten beschikbaar voor de verhuur waar men met de gehele groep bij elkaar kan zitten.

Kinderen zullen zich geen moment vervelen in onze leuke speeltuin met o.a. trampoline en (gratis) trapskelters waarmee ze urenlang zoet zijn. In de zomerperiode is bij goed weer ons zwembad geopend, waterpret gegarandeerd!

Peelexpress groepsactiviteiten

De omgeving van Camping de Peel verkennen op een actieve manier? Naast kamperen biedt Camping de Peel ook groepsactiviteiten aan geschikt voor jong én oud! Groepsactiviteiten kunnen actief of informatief van karakter zijn. Verken de omgeving van de Brabantse Peel tijdens onze fotozoektocht per familiefiets of metaaldetector speurtocht. Doet men het liever iets rustiger aan? Dit kan tijdens een potje ‘boerenmidgetgolf of een toeristische treinrit per onze rondrittrein ‘de Peelexpress’ waarbij u wordt rondgeleid door het peelgebied. Meer informatie over onze groepsactiviteiten vindt u terug op www.peelexpress.nl

Frietwagen Frietexpress

Met uw groep gezellig samen eten? Dat kan bij onze frietwagen ‘de Frietexpress’, deze komt op uw kampeerveld gereden waarbij men onbeperkt keuze heeft uit de lekkerste frietjes, 8 snacksoorten en diverse sauzen met uitjes. Bij het einde komen wij langs met een bittergarnituur om gezellig na te happen. Onze frietwagen is ook te reserveren voor een bijeenkomst bij u op locatie. Meer informatie over onze frietwagen vindt u terug op www.frietexpress.nl

Reserveren voor kamperen met een groep

Om een verblijf met een groep te reserveren, kunt u contact met ons opnemen per email. Hierin kunt u uw verblijfsperiode, aantal staanplaatsen of huuraccommodaties en aantal personen aangeven. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft! Heeft u wellicht een leuk programma gezien van Peelexpress groepsactiviteiten? Laat het ons weten, wij proberen in samenspraak een passend programma te zoeken om uw kampeervakantie met een groep tot een onvergetelijk verblijf te maken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×