Camping omgeving Helmond

Op zoek naar een camping in de directe omgeving van Helmond? Camping de Peel is gelegen op 10 minuten van Helmond. Combineer een bezoekje aan Helmond met een verblijf in het Brabantse landschap!

Camping de Peel bij Helmond

De omgeving van de Brabantse Peel bestaat uit verschillende gemeentes: Asten, Someren, Deurne, Gemert, Bakel, Laarbeek en de stad Helmond. Camping de Peel is gelegen aan de rand van natuurgebied Nationaal Park de Groote Peel en vlak bij Helmond.

Op onze familiecamping zijn kampeerplaatsen en huuraccommodaties verdeeld over gezellige familieveldjes geschikt voor jong en oud. Er zijn diverse veldjes met zicht op speelgelegenheid waar (klein)kinderen zich prima zullen vermaken, ook zullen zij vaak te vinden zijn op onze (gratis) trapskelters of in ons heerlijke zwembad. Wilt u de omgeving verkennen? Naast de fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping kunt u ook iets minder actief onze omgeving verkennen door in in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’  te stappen die u tijdens een informatieve rondrit kennis laat maken met de omgeving van het Peelgebied. Kom dus kamperen op onze gezellige camping , want Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas vakantie!

Reserveren verblijf

Om een kampeerplaats te reserveren, kunt u hier online een reservering maken. Of neem telefonisch contact met ons op om eventuele mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens op Camping de Peel!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×