Camping omgeving Eindhoven

Op zoek naar een camping in de omgeving van Eindhoven? Camping de Peel is gelegen midden in de rustige natuur. Combineer een bezoekje aan Eindhoven met een verblijf in het rustige Brabantse landschap!

Camping de Peel nabij Eindhoven

Eindhoven is de meest bruisende stad van Noord Brabant. Naast de industriële geschiedenis heeft het een hip stadscentrum met vele leuke restaurants en goede shop mogelijkheden! Net buiten Eindhoven in Asten is Camping de Peel gelegen.

Wanneer u een bezoekje aan Eindhoven wilt combineren met een vakantie in Noord Brabant dan heeft Camping de Peel alles te bieden om uw vakantie op de camping tot een geslaagd verblijf te maken! Camping de Peel is gelegen aan de rand van natuurgebied Nationaal Park de Groote Peel en biedt vele goede fiets- en wandelmogelijkheden.

Onze gezellige camping biedt kampeerplaatsen en huuraccommodaties verdeeld over gezellige familieveldjes geschikt voor jong en oud. Zo zijn er diverse veldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken, ook zullen zij vaak te vinden zijn op onze (gratis) trapskelters of in ons buitenzwembad. Wilt u de omgeving verkennen? Naast de fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping kunt u ook iets minder actief onze omgeving verkennen door in in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’  te stappen die u tijdens een informatieve rondrit door de omgeving van het peelgebied rijdt. Kom dus kamperen op onze gezellige camping in de omgeving van Eindhoven, want Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas vakantie!

Onze comfortabele kampeerplaatsen zijn ca. 90m2 en hebben een 6 ampère elektriciteit aansluiting. Een watertappunt is nooit ver uit de buurt en zijn verdeeld over de verschillende kampeerveldjes. Camping de Peel is geen grote camping waardoor centrale voorzieningen zoals ons moderne en comfortabele sanitairgebouw nooit ver uit de buurt zijn. Onze kampeerplaatsen zijn autovrij zodat kinderen vrij spel hebben! Huisdieren zijn toegestaan mits zij geen overlast veroorzaken voor overige gasten.

Reserveren kampeerplaats

Om een kampeerplaats te reserveren, kunt u hier online een reservering maken voor een specifieke datum. Ook kunt u  contact met ons opnemen, wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft! Heeft u een voorkeur voor een kampeerplaats met een bepaalde eigenschap? Laat het ons weten, wij proberen hier een passende kampeerplaats bij te zoeken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×