Kamperen Brabant

Kamperen met eigen tent, caravan of camper? Kom kamperen in het gastvrije Noord-Brabant! Camping de Peel biedt comfortabele staanplaatsen op gezellige kampeerveldjes.

Kamperen in Brabant bij Camping de Peel

Wat uw reden ook is voor een kampeervakantie; een familie-uitstapje, weekendje weg, wilt u actief de omgeving van de  Brabantse Peel verkennen of juist een lange luiervakantie tijdens de zomervakantie?  Camping de Peel is dé uitvalsbasis voor uw vakantie! Onze gezellige familiecamping biedt kampeerplaatsen verdeeld over gezellige familieveldjes geschikt voor jong en oud. Zo zijn er diverse kampeerveldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken, daarnaast zullen zij vaak te vinden zijn op de (gratis) trapskelters of in ons zwembad. De omgeving verkennen? Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping. Wilt u liever iets minder actief onze omgeving verkennen? Stap in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’ die u tijdens een informatieve rondrit door de omgeving van het peelgebied rijdt. Kom dus kamperen op onze gezellige familiecamping in Noord-Brabant, want Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas vakantie!

Onze comfortabele kampeerplaatsen zijn ca. 90m2 en hebben een 6 ampère elektriciteit aansluiting. Een watertappunt is nooit ver uit de buurt en zijn verdeeld over de verschillende kampeerveldjes. Camping de Peel is geen grote camping waardoor centrale voorzieningen zoals ons moderne en comfortabele sanitairgebouw nooit ver uit de buurt zijn. Onze kampeerplaatsen zijn autovrij zodat kinderen vrij spel hebben! Huisdieren zijn toegestaan mits zij geen overlast veroorzaken voor overige gasten.

Reserveren kampeerplaats

Om een kampeerplaats te reserveren, kunt u hier online een reservering maken voor een specifieke datum. Ook kunt u  contact met ons opnemen, wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft! Heeft u een voorkeur voor een kampeerplaats met een bepaalde eigenschap? Laat het ons weten, wij proberen hier een passende kampeerplaats bij te zoeken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×