Camping in Noord-Brabant

Op zoek naar een camping om bijvoorbeeld de omgeving te verkennen, weekendje weg of verblijf tijdens de zomervakantie? Kom naar Camping de Peel! Op onze familiecamping zal jong en oud zich thuisvoelen

Uw vakantie vieren op de camping in Noord-Brabant

Uw vakantie doorbrengen in Noord-Brabant? Dat kan nergens beter dan bij Camping de Peel!  Bij Camping de Peel en in de omgeving hiervan kunt u de gemoedelijkheid en gastvrijheid ervaren waar Brabant zo bekend om staat. Genieten van de mooie fiets- en wandelroutes, een terrasje pikken en genieten van vers gestoken asperges recht van het land in de omgeving. Camping de Peel biedt aparte familieveldjes waar gezellig contact met de buren zo gemaakt is. Heeft u geen eigen tent of caravan? Geen probleem, onze huuraccommodaties zijn gelegen op de verschillende kampeerveldjes bij de overige kampeerplaatsen. Zo zijn er diverse kampeerveldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken, daarnaast zullen zij vaak te vinden zijn op de (gratis) trapskelters of in ons zwembad, pret gegarandeerd! De omgeving verkennen? Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping.  Kom dus kamperen op onze gezellige familiecamping in Noord-Brabant, want Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas vakantie!

Activiteiten tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie worden er tal van activiteiten georganiseerd geschikt voor jong en oud. Zo zijn er diverse speurtochten, is er onze campingbingo, boeren midgetgolf, knutselen, etc. Wilt u liever iets minder actief onze omgeving verkennen? Stap in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’ die u tijdens een informatieve rondrit door de omgeving van het peelgebied rijdt.De omgeving van Camping de Peel verkennen op een actieve manier? Naast kamperen biedt Camping de Peel ook groepsactiviteiten aan geschikt voor jong én oud! Meer informatie over onze groepsactiviteiten vindt u terug op www.peelexpress.nl.  Van een dag druk spelen en bezig zijn krijgt men vast trek, daarom komt tijdens de zomervakantie 2x per week onze frietwagen ‘de Frietexpress’ gereden. Hierbij kunt u de lekkerste frietjes en snacksoorten bestellen!

Reserveren voor een verblijf op Camping de Peel

Een verblijf op Camping de Peel reserveren? U kunt onze online reserveren formulier invullen of  contact met ons opnemen per email. Hierin kunt u uw verblijfsperiode, staanplaats of huuraccommodatie en aantal personen aangeven. Heeft u andere vragen? Laat het ons weten, wij proberen in samenspraak een passend programma te zoeken om uw kampeervakantie op onze camping tot een onvergetelijk verblijf te maken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×