Kamperen met kinderen

Wat is leuker dan kamperen met de kinderen of kleinkinderen? Heerlijk samen op de camping van 's ochtends tot 's avonds spelen in de buitenlucht! Kom naar de leukste camping voor kinderen in Brabant!

Kamperen Brabant

Kamperen met de (klein) kinderen. Vanaf ’s morgens vroeg tot in de avond fijn spelen met de vriendjes op de camping die vlug gemaakt zijn.  Op onze kindercamping ,in Asten in Noord-Brabant zijn veel faciliteiten voor kinderen. Zij kunnen (gratis) de hele dag gebruik maken van een van de vele trapskelters, spetteren in ons zwembad, spelen in onze speeltuin met water (en modder) speelplaats of onze dieren voeden en knuffelen in onze kinderboerderij. Camping de Peel heeft verschillende gezellige kampeerveldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken. Heeft u geen eigen tent of caravan? Geen probleem, onze huuraccommodaties zijn gelegen op de verschillende kampeerveldjes bij de overige kampeerplaatsen. Gezellig contact maken met de buren is zo gebeurt!

Veel leuke activiteiten voor kinderen in de omgeving

Tijdens de zomervakantie wordt er iedere dag wel een leuke activiteit georganiseerd. Zo  zijn er diverse speurtochten, een dropping, campingbingo, boerenmidgetgolf, knutselen etc. Stap in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’  voor een toeristische rondrit door de mooie Brabantse omgeving. Hierbij wordt op een educatieve manier verteld over de omgeving van het peelgebied. Naast kamperen biedt Camping de Peel ook groepsactiviteiten aan geschikt voor jong én oud, leuk om de omgeving van het peelgebied op een actieve manier te ontdekken! Camping de Peel ligt op steenworp afstand gelegen van de Groote Peel met leuke wandelroutes waaronder ook een kabouterpad. Het dorp Asten staat bekend om haar klokkengieterij, het Klok en Peelmuseum verteld op een leuke manier over de onderwerpen de klok en de peel. Op 15 minuten vanaf de camping is Toverland, een bezoek dat goed te combineren is met een verblijf op Camping de Peel.

Reserveren voor een verblijf op Camping de Peel

Een verblijf op Camping de Peel reserveren? U kunt onze online reserveren formulier invullen of  contact met ons opnemen per email. Hierin kunt u uw verblijfsperiode, staanplaats of huuraccommodatie en aantal personen aangeven. Heeft u andere vragen? Laat het ons weten zodat wij uw kampeervakantie op onze camping tot een onvergetelijk verblijf kunnen te maken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×