Camping de Peel

Dé familiecamping van Brabant en Limburg!

Camping de Peel is een kleine kindvriendelijke familiecamping gelegen in Asten, op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Onze camping heeft een grote diversiteit aan verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een speeltuin met o.a een trampoline en trapskelters. Hierbij is er ook een dierenweide aanwezig waar de kippen en geitjes gevoed mogen worden! Tijdens de zomervakantie is tevens ons buitenzwembad geopend.

Omgeving De Peel

Buiten onze camping is genoeg te doen. Zo ligt onze familiecamping in Brabant in de nabijheid van het Nationaal Park ‘de Groote Peel’ en de ‘Strabrechtse Heide’ Ook zijn er verschillende natuurgebieden te verkennen te voet of met de fiets. Het peelgebied is van oudsher een veengebied dat uit een groot moerassig gebied bestond en de natuurlijke grens vormde tussen Brabant en Limburg.

Voorzieningen

Naast de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid, bieden wij u uitstekende nieuwe sanitaire voorzieningen en mooie beschutte staanplaatsen.

Ook zijn er op de camping wasmachines en drogers aanwezig en is er gratis Wifi over het gehele terrein.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom op onze camping, mits ze aangelijnd zijn. In onze huuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Huuraccommodaties

Wilt u zonder zorgen op vakantie, of heeft u geen eigen tent/caravan of kampeer middelen? Bekijk nu onze verschillende huuraccommodaties!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×