Kamperen in Brabant tijdens de zomervakantie

De zomervakantie op de camping in Brabant is dé ideale vakantiebestemming om uw kampeervakantie te vieren. Laat u verrassen bij Camping de Peel en ontdek de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid!

Kamperen tijdens de zomervakantie

Wilt u actief met het gezin op pad of of juist een lange luiervakantie tijdens de zomervakantie?  Camping de Peel is dé uitvalsbasis om uw vakantie tot een onvergetelijk verblijf te maken! Onze gezellige familiecamping biedt kampeerplaatsen verdeeld over gezellige familiekampeervelden geschikt voor jong en oud. Zo zijn er diverse veldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken, daarnaast zullen zij vaak te vinden zijn op de (gratis) trapskelters of in ons zwembad. De omgeving verkennen? Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping. Wilt u liever iets minder actief onze omgeving verkennen? Stap in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’ die u tijdens een informatieve rondrit door de omgeving van het peelgebied rijdt. Het dorp Asten heeft een gezellig centrum met vele goede restaurantjes en  staat bekend om haar klokkengieterij (de grootste ter wereld). Een bezoekje aan het Klok en Peel museum is dan ook zeer de moeite waard. Kom dus kamperen op onze gezellige familiecamping in Noord-Brabant, want Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas vakantie!

Onze comfortabele kampeerplaatsen zijn ruim en een watertappunt is er om de hoek. Camping de Peel is geen grote camping waardoor centrale voorzieningen zoals ons moderne en comfortabele sanitairgebouw nooit ver uit de buurt zijn. Onze kampeerveldjes zijn autovrij: kinderen kunnen dus vrij spelen! Huisdieren zijn toegestaan mits zij aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken voor overige gasten.

Reserveer uw zomervakantie op de camping in Brabant

Komen jullie ook kamperen tijdens de zomervakantie? Om een kampeerplaats te reserveren, kunt u hier online een reservering maken. Liever persoonlijk  contact? Stuur ons een email of neem telefonisch contact met ons op.  wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft! Heeft u een voorkeur voor een kampeerplaats met een bepaalde eigenschap? Laat het ons weten, wij proberen hier een passende kampeerplaats bij te zoeken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×