Camping en overnachten Misty Fields festival

Bezoekt u het MistyFields festival in Heusden gem Asten? Kom dan kamperen bij Camping de Peel. Meer comfort of geen eigen tent of caravan? Overnacht dan in een van onze comfortabele huuraccommodaties!

Op 10, 11 en 12 september 2021 vindt het Misty fields festival plaats in Heusden gem. Asten nabij natuurgebied ‘de Groote Peel’. Een weekend waarbij natuur- cultuur- en muziekliefhebbers hun hart op kunnen halen! Bij het festival terrein is een festivalcamping aanwezig. Mocht u na een intensieve dag bij het festival het liever iets rustiger aan doen dan kunt u terecht bij Camping de Peel. Op ca. 1,5 km afstand van het festivalterrein is onze camping gelegen waar u uw tent, caravan of camper kunt plaatsen om rustig bij te komen van een mooie dag.

Neemt u liever niet de moeite om een eigen tent op te zetten voor een weekendje weg? Dan kunt u overnachten in een van onze comfortabele huuraccommodaties!

Reserveren voor een verblijf

Om te reserveren voor een verblijf op onze camping, kunt u hier online een reservering maken. Ook kunt u  contact met ons opnemen, wij geven u graag alle informatie over onze camping, de omgeving van de Groote Peel en het Mistyfields festival. Komt u kamperen met een groep? Laat het ons weten, wij proberen in dat geval een kampeerveldje apart voor u in te plannen!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×