Camping Brabant Hemelvaart en Pinksteren

Een lekker lang weekend weg op de camping? Kom kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren op onze kindvriendelijke familiecamping op de grens van Noord Brabant en Limburg!

Naar de Camping tijdens Hemelvaart en Pinksteren!

Hemelvaart en Pinksteren zijn dé lange weekenden om er op uit te gaan naar de camping. De avonden worden steeds langer, het weer wordt steeds mooier en een lekker lang weekend om te genieten van elkaar tijdens een korte vakantie op de camping.

Kamperen op de grens van Brabant en Limburg

Onze gezellige en kindvriendelijke familiecamping biedt kampeerplaatsen verdeeld over gezellige familieveldjes geschikt voor jong en oud. Ideaal wanneer u met familie of vrienden gaat kamperen. Komt u met een groep kamperen? Indien gewenst is het zelfs mogelijk een eigen veldje in te plannen waar men met zijn allen gezellig bij elkaar staat.  Ook zijn er diverse kampeerveldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken, daarnaast zullen zij vaak te vinden zijn op de (gratis) trapskelters of in ons zwembad. De omgeving verkennen? Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping. Wilt u liever iets minder actief onze omgeving verkennen? Stap in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’ die u tijdens een informatieve rondrit door de omgeving van het peelgebied rijdt. Kom dus kamperen op onze gezellige familiecamping in Noord-Brabant, want Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas vakantie!

Camping de Peel is geen grote camping waardoor centrale voorzieningen zoals ons moderne en comfortabele sanitairgebouw nooit ver uit de buurt zijn. Onze kampeerplaatsen zijn autovrij zodat kinderen vrij spel hebben! Huisdieren zijn toegestaan mits zij geen overlast veroorzaken voor overige gasten.

Reserveren Hemelvaart en Pinksteren

Om een kampeerplaats te reserveren, kunt u hier online een reservering maken voor een specifieke datum. Ook kunt u  contact met ons opnemen, wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft! Heeft u een voorkeur voor een kampeerplaats met een bepaalde eigenschap? Laat het ons weten, wij proberen hier een passende kampeerplaats bij te zoeken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×