Kamperen tijdens Pasen in Brabant

Pasen is de start van het kampeerseizoen! Komt u ook kamperen op onze camping in Brabant en genieten van de lente? De heerlijke lentezon en kinderen die paaseieren zoeken (en snoepen). Vrolijk Pasen!

Naar de camping tijdens Pasen

Pasen is het eerste lange weekend van het jaar en hét moment om uw caravan, camper of tent tevoorschijn te toveren! De lente is begonnen, een goed moment om er met het gezin op uit te gaan om te kamperen in het Brabantse landschap van de Peel. Bij Camping de Peel is er tijdens Pasen meer te doen dan alleen paaseieren zoeken: Onze gezellige familiecamping biedt kampeerplaatsen verdeeld over gezellige familieveldjes geschikt voor jong en oud. Zo zijn er diverse kampeerveldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken, daarnaast kunnen de kinderen zich urenlang vermaken op onze (gratis) trapskelters.  Geen eigen kampeermiddel of is het u nog net te fris om te overnachten in de tent? Camping de Peel biedt ook tijdens het lange paasweekend diverse huuraccommodaties aan. De omgeving verkennen? Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf onze camping om een lekkere lente wandeling of fietstocht te maken.

Reserveren verblijf tijdens Pasen

Om een kampeerplaats of huuraccommodatie te reserveren, kunt u hier online een reservering maken voor het lange Paasweekend. Ook kunt u contact met ons opnemen, bijvoorbeeld wanneer u een voorkeur heeft voor een kampeerplaats met een bepaalde eigenschap. Reserveer nu om uw Paasweekend tot een onvergetelijk weekend weg met uw gezin te maken! Graag tot ziens bij Camping de Peel!

 

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×