Camping omgeving Weert

Kamperen in de omgeving van Weert kan op ca. 10 minuten van Weert net over de grens met Brabant. Hier vind u Camping de Peel. Combineer een bezoek aan Weert met het natuurrijke landschap van de Peel!

Camping de Peel nabij Weert

Wanneer u een kampeervakantie aan het plannen bent in de omgeving van Noord Limburg en Weert, dan is het goed mogelijk dit verblijf te combineren met een bezoekje aan de Peel. Het peelgebied is van oudsher een veengebied dat bestond uit een uitgestrekt moerassig gebied dat een natuurlijke grens vormde tussen de provincies Brabant en Limburg. De Limburgse band ‘Rowwen Hèze’ zingt over dit romantische landschap in haar liederen. Tegenwoordig bestaat het peelgebied uit een afwisseling tussen natuur- en cultuurhistorie. De natuurrijke omgeving biedt veel mogelijkheden om lekker op uit te gaan. Zo zijn er er enorm veel fiets- en wandelroutes rondom de Peel en Weert te vinden.  Camping de Peel dient als prima uitvalsbasis om de omgeving Weert en van de Brabantse en Limburgse Peel te verkennen!

Reserveren verblijf

Om een kampeerplaats te reserveren, kunt u online reserveren of contact met ons opnemen.  Heeft u een voorkeur voor een kampeerplaats met een bepaalde eigenschap? Laat het ons weten, wij proberen hier een passende kampeerplaats bij te zoeken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×