Frietwagen de Frietexpress

Geen zin om te koken tijdens uw verblijf? In de zomervakantie komt onze frietwagen 'de Frietexpress' 2x per week gereden om u te voorzien van de lekkerste frietjes en snacksoorten, dat wordt smullen!

Frietwagen op de camping

De hele dag druk in de weer geweest met het verkennen van de omgeving van de Peel, of juist rustig aan gedaan? Wat uw bezigheid ook is geweest op en in de omgeving van Camping de Peel, een lekker frietje en snack gaan er altijd in. De potten en de pannen kunnen in de kast blijven want onze frietwagen komt gereden op de camping. Bij onze frietexpress kunt u de lekkerste frietjes en snacksoorten bestellen tegen een schappelijk tarief.

Komt u met een groep kamperen? Dan is wellicht onze all-in formule een idee. Hierbij komt onze frietwagen op uw kampeerveldje gereden waarbij men tegen een vast tarief p.p. onbeperkt frietjes en snacks kan eten. Een frietwagen voor thuis op locatie bestellen? Kijk voor meer informatie op: www.frietexpress.nl

Reserveren voor een verblijf op Camping de Peel

Een verblijf op Camping de Peel reserveren? U kunt onze online reserveren formulier invullen of  contact met ons opnemen per email. Hierin kunt u uw verblijfsperiode, staanplaats of huuraccommodatie en aantal personen aangeven. Heeft u andere vragen? neem contact met ons op. Wij proberen in samenspraak een passende oplossing te zoeken om uw kampeervakantie op onze camping tot een onvergetelijk verblijf te maken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×