Rondrittrein de Peelexpress

De omgeving van het peelgebied ontdekken maar dan op een iets minder actieve manier? Wordt rondgeleid door de omgeving met tekst en uitleg tijdens een toeristische rondrit per Peelexpress!

Toeristische rondrit per treintje

Tijdens een rit in 0ns rondrittreintje laten wij u de omgeving zien en geven uitleg over het peelgebied. Het peelgebied is van oudsher een hoogveengebied dat bestond uit een groot moerassig gebied dat een natuurlijke grens vormde tussen Brabant en Limburg. De Limburgse band ‘Rowwen Hèze’ zingt over dit romantische landschap in haar liederen. Op gezette tijden rijdt onze Peelexpress bij voldoende deelname.

Peelexpress Groepsactiviteiten

De omgeving van Camping de Peel verkennen op een actieve manier? Naast kamperen en rondritjes met de Peelexpress biedt Camping de Peel ook groepsactiviteiten aan geschikt voor jong én oud! Groepsactiviteiten kunnen actief of informatief van karakter zijn. Verken de omgeving van de Brabantse Peel tijdens onze fotozoektocht per familiefiets of metaaldetector speurtocht. Doet men het liever iets rustiger aan? Dit kan tijdens bijvoorbeeld een potje ‘boerenmidgetgolf.  Meer informatie over onze groepsactiviteiten vindt u terug op www.peelexpress.nl

Reserveren een verblijf op Camping de Peel

Om voor een verblijf te reserveren bij ons op de camping, kunt u contact met ons opnemen. Als u komt kamperen met een groep is het leuk om een ‘dagprogramma’ te volgen waarbij u activiteiten zoals een rondrit per Peelexpress  kunt doen. Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft! Heeft u wellicht een leuk programma gezien van Peelexpress groepsactiviteiten? Laat het ons weten, wij proberen in samenspraak een passend programma te zoeken om uw kampeervakantie tot een onvergetelijk verblijf te maken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Verblijf reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×