Gratis WIFI

Over ons gehele terrein is gratis WIFI (draadloos internet) aanwezig. Even uw email checken of een berichtje naar het thuisfront? Dit kan vanuit de voortent of wanneer u bij het zwembad ligt!

Gratis WIFI op de camping

Toch nog even de laatste zaken voor het werk checken voordat u kunt gaan ontspannen? Of misschien even de krant downloaden zodat deze op het gemak kan worden gelezen op de tablet? Dit kan gewoon want over het gehele terrein van Camping de Peel is gratis WIFI aanwezig. Wilt u de omgeving gaan verkennen? Misschien is het handig vooraf die leuke fietsroute op internet op te zoeken en te downloaden via ons gratis wifinetwerk. Veel informatie over leuke uitjes in de omgeving kunt u terugvinden op de website van het lokale VVV.

Blijf op de hoogte via onze social media en website

Camping de Peel is actief op social media Facebook en Instagram waar je de laatste nieuwtjes en leuke afbeeldingen kunt vinden. Natuurlijk kunt u via ons gratis WIFI netwerk ook op onze eigen website www.campingdepeel.nl bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste informatie!

Reserveren Camping de Peel

Direct online reserveren voor een verblijf bij ons op de camping? Vul ons online reserveren formulier in!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×