Modern en schoon sanitairgebouw

Het sanitairgebouw op onze camping is ruim opgezet, is modern, schoon en comfortabel. Dames- en herenvoorzieningen zijn gescheiden.

Comfortabel sanitairgebouw

Ons sanitairgebouw heeft ruim voldoende ruime cabines waardoor u niet vaak zult hoeven te wachten. Naast douche en toilet faciliteiten zijn er prive wascabines, babycabine, afwasruimte en kleding- was en droog  ruimte.

Mindervalide / Invalide Sanitair

Onze camping heeft beschikking over mindervalide / invalide sanitair (MIFA sanitair). Deze sanitaire ruimte voldoet aan de gestelde norm en afmetingen, ook met de rolstoel kunt u hier dus prima terecht! Bent u of een van uw gezinsleden hulpbehoevend? Geef dit aan, in overleg kan een passende staanplaats vlakbij het MIFA sanitair ingepland worden.

Reserveren voor een verblijf op Camping de Peel

Om voor een verblijf bij ons op de camping te reserveren, kunt u contact met ons opnemen per email of ons online reserveren formulier invullen. Hierin kunt u uw verblijfsperiode, taanplaatsen of huuraccommodaties en aantal personen aangeven. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft! Heeft u wellicht een leuk programma gezien van Peelexpress groepsactiviteiten? Laat het ons weten, wij proberen in samenspraak een passend programma te zoeken om uw kampeervakantie met een groep tot een onvergetelijk verblijf te maken!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×