Zwembad Camping de Peel

Kom tijdens de zomervakantie naar Camping de Peel, de gezelligste familiecamping van Noord Brabant en plons in ons zwembad! Ons zwembad is gegarandeerd een succes voor jong en oud!

Zwemmen op de camping

Uw vakantie doorbrengen op de camping  in Brabant met de (klein) kinderen is het leukste wat er is. Zeker wanneer er op de camping ook nog een zwembad aanwezig is waar lekker een plons genomen kan worden!

Zwembad voor het hele gezin

Onze overzichtelijke familiecamping is de ideale bestemming voor uw zomervakantie wanneer u op zoek bent naar een camping met zwembad. Bij Camping de Peel, gelegen in Asten op de grens van Noord-Brabant en Limburg, zullen de kinderen zich prima vermaken: Naast de leuke speeltuin met o.a. trampoline en (gratis) trapskelters kan er de hele dag gezwommen worden in ons zwembad! Bij ons zwembad is een fijne zonnige ligweide waar plaats is om te kunnen zonnen of je terug te trekken om een boekje te lezen tijdens dat de kinderen fijn zwemmen en spetteren. Ons zwembad heeft 2 diepte niveau’s variërend van 0,60 mtr tot 1,30 mtr diep. Dit maakt ons zwembad geschikt voor zowel kleine kinderen als voor volwassenen die graag een baantje trekken. Ons zwembad biedt gegarandeerd waterpret voor jong en oud!

Camping de Peel biedt aparte familieveldjes om te kamperen en waar gezellig contact met de buren zo gemaakt is. Heeft u geen eigen tent of caravan? Geen probleem, onze huuraccommodaties zijn gelegen op de verschillende kampeerveldjes bij de overige kampeerplaatsen. Zo zijn er diverse kampeerveldjes met zicht op speelgelegenheid voor de (klein)kinderen waarin zij zich prima zullen vermaken.

Reserveren voor een verblijf op Camping de Peel in Noord Brabant

Een verblijf op Camping de Peel reserveren? U kunt onze online reserveren formulier invullen of  contact met ons opnemen per email. Hierin kunt u uw verblijfsperiode, staanplaats of huuraccommodatie en aantal personen aangeven. Heeft u andere vragen? Laat het ons weten, wij proberen in samenspraak een passend programma te zoeken om uw kampeervakantie op onze camping tot een onvergetelijk verblijf te maken! Kom dus kamperen op onze gezellige familiecamping in Noord-Brabant, want Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas vakantie!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6 29216299

info@campingdepeel.nl

Online reserveren
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×